eren_yoshy_qolik Isınıo...
Mesaj Sayısı : 29 Burcun : başak Siteye gerçekten üye olmak istiyormusun? : eveeet omak istemesem olmazdım ztn Sevdiğin renk ve kız : eren ve yoshy Hepsi Kızı : Takımım : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 07/05/08
Kişi sayfası Kullanıcı Bölümü: Kullanıcı Puanı: (0/0) Hangi Hepsi Kızı: Hepsi
| Konu: eren ile ilgili birkaç bilgi Ptsi Haz. 02, 2008 3:30 pm | |
| gerçi herkes bilir ama neyse
vip konutlarında oturuyormuş. önceden babasının barında ona yardım ediyormuş eren'in annesinin adı ayşe.kardeşleri ise sinem,esen ve en büyükleri eren. esen 20 yaşında,sinem 17 yaşında,eren ise 22 yaşında. kocaeli ili körfez ilçesine bağlı yarımcada aneanesi oturuyormuş. araba kullanırken garip hareketleri varmış.mesela dudağının altını ısırırmış ve yasemin'in dediğine göre dil çıkarırmış. felsefe dersini hiç sevmiyormuş. arkadaşı ile su savaşı yaparken tineri su sanıp etrafa saçmış. babasının adı celal'miş. küçükken yazlıklarında reçellerinin içine karıncalar kaçıyormuş.erende karıncalı reçelleri yiyormuş. burnunun yanındaki ben,doğuştanmış yaptırmamış. erenin anesinin ve babasının sarıyer zekeriyaköyde POLA adlı bir lokantaları varmış. sağ bileğinde bir dövme var.orada"be yourself"yazıyor yani "kendin ol". bu yaz sörfe başlamış. geçen kış sıkıntıdan patlıyormuş evde ve kendine bir yoga hocası tutturmuş(dizideki huyu) | |
|
süper_erenji éRéN-Ji
Mesaj Sayısı : 38 Burcun : oğlak Siteye gerçekten üye olmak istiyormusun? : evet Sevdiğin renk ve kız : en sevdiğim renk fıstık yeşili,en sevdiğim kız ise eren Hepsi Kızı : Sanal Hayvanım : Takımım : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 29/07/08
| Konu: Geri: eren ile ilgili birkaç bilgi C.tesi Ağus. 09, 2008 12:53 pm | |
| paylaşımın için teşekkürler bazıları dışında hepsini biliyodum | |
|
Eren-ji Forum Bağımlısı
Mesaj Sayısı : 142 Burcun : Yengeç Siteye gerçekten üye olmak istiyormusun? : Evet Sevdiğin renk ve kız : Yeşil Eren Hepsi Kızı : Sanal Hayvanım : Takımım : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 30/10/09
Kişi sayfası Kullanıcı Bölümü: Kullanıcı Puanı: (0/0) Hangi Hepsi Kızı: Eren
| Konu: Geri: eren ile ilgili birkaç bilgi Cuma Ekim 30, 2009 2:40 pm | |
| | |
|